Acties

De muggen komen er aan!

Verschillende nieuwsmedia berichten over een verwachte muggeninvasie. Bij Kruider vindt u alle soorten en maten horren van Luxaflex en Erfal. Kom kijken in onze showroom en laat u informeren over de vele mogelijkheden, kleuren en materialen in rolhorren, vaste horren en hordeuren. We leveren zelfs horren die pollen uit de lucht filteren. Daardoor gaat frisse lucht in huis niet automatisch gepaard met hooikoortsklachten. Nu bij ons gratis meten en montage. Vraag naar de voorwaarden!

De zomer wordt wel heel comfortabel met deze mooie zomerdeal van Viking bedden:
U krijgt bij Kruider de gehele maand juni een gratis Götland zomerdekbed bij aanschaf van een heerlijke Viking boxspring!

 

Kruider heeft het voorjaar in de bol. Daarom hebben we een paar mooie acties voor u. Wat te denken van twee super comfortabele bedden met flinke korting of een aantrekkelijke vroegboekkorting op Luxaflex terraszonwering? Klik op onderstaande advertentie voor een vergroting.

Onze meubeltoonzaal aan de Tukseweg is inmiddels volledig ingericht. U bent van harte welkom voor inspiratie en informatie.

Onze collectie is uitgebreid met heerlijke relaxstoelen en deelbare en persoonlijk instelbare bedden. Klik op onderstaande advertentie voor een vergroting. Kom snel langs in onze showroom om te kijken of wij u hiermee nog meer wooncomfort kunnen bieden!

Nieuw in ons assortiment: het eigen huismerk pvc vloeren. Ook ideaal in combinatie met vloerverwarming. Kies uit 30 kleuren in visgraat- plank en tegelmotief. Dat kan al vanaf €27,95 m²! Kom snel langs in onze winkel voor wooninspiratie!

Nu ook in onze woonwinkel aan het Steenwijkerdiep: verven en behang van het luxueuze merk Paint & Paper Library. Kom binnenkort eens langs en laat u inspireren door deze prachtige collectie. We bieden u bij het bespreken van de vele mogelijkheden graag een vers kopje koffie aan!

OOK NIEUW in ons assortiment: Flügger acryl muurverf.  Uit voorraad leverbaar en nu extra voordelig in combinatie met Intervos glas vlies.

Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden!