Acties

Kruider heeft het voorjaar in de bol. Daarom hebben we een paar mooie acties voor u. Wat te denken van twee super comfortabele bedden met flinke korting of een aantrekkelijke vroegboekkorting op Luxaflex terraszonwering? Klik op onderstaande advertentie voor een vergroting.

Onze meubeltoonzaal aan de Tukseweg is inmiddels volledig ingericht. U bent van harte welkom voor inspiratie en informatie.

Onze collectie is uitgebreid met heerlijke relaxstoelen en deelbare en persoonlijk instelbare bedden. Klik op onderstaande advertentie voor een vergroting. Kom snel langs in onze showroom om te kijken of wij u hiermee nog meer wooncomfort kunnen bieden!

Nieuw in ons assortiment: het eigen huismerk pvc vloeren. Ook ideaal in combinatie met vloerverwarming. Kies uit 30 kleuren in visgraat- plank en tegelmotief. Dat kan al vanaf €27,95 m²! Kom snel langs in onze winkel voor wooninspiratie!

Nu ook in onze woonwinkel aan het Steenwijkerdiep: verven en behang van het luxueuze merk Paint & Paper Library. Kom binnenkort eens langs en laat u inspireren door deze prachtige collectie. We bieden u bij het bespreken van de vele mogelijkheden graag een vers kopje koffie aan!

OOK NIEUW in ons assortiment: Flügger acryl muurverf.  Uit voorraad leverbaar en nu extra voordelig in combinatie met Intervos glas vlies.

Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden!