Mooi wonen hoeft niet duur te zijn

Al maanden ben jij uitgekeken op jouw interieur. Het is tijd voor een nieuwe inrichting, maar het budget is niet ruim genoeg om alles aan te pakken. Want jij wil kwaliteit. Dat jij voor kwaliteit wil gaan snappen wij volledig. Daarom nodigen wij jou graag uit in onze outlet in Tuk. Hier leer je dat fijn wonen betaalbaar kan zijn voor elk budget!

20140910_101425

Tweede kans in de outlet

In onze zaak in Steenwijk wisselen wij regelmatig van assortiment. Daardoor blijven soms restanten liggen. Deze restanten gunnen wij een tweede kans via onze outlet. In de ruime loods aan de Boterweg 8 in Tuk vind je producten uit een vorig seizoen. Met dezelfde kwaliteit als de producten in de showroom maar dan tegen een net ander tarief. Een klein budget houdt dus niet meer in dat jij niet stijlvol kan wonen.

Je vind alles in onze outlet

In onze ruime outlet ontdek je een breed assortiment aan vloeren, raambekleding, zonwering, karpetten, tapijten, decoraties en meer. Laat jezelf verrassen en ontdek de mogelijkheden. Stap binnen, vertel ons wat jij zoekt en wij helpen jou verder. Je ontdekt verschillende mogelijkheden, inspiratie en opties tegen een vriendelijke prijs.

website magazijn

Voor de snelle kiezer

Met verschillende kortingen op diverse wooninrichting producten kun je werkelijk alle kanten uit. Ga je de vloer aanpakken, de muren, raamdecoratie of ga je voor een fijn karpet? Of wordt het, omdat het kan, toch allemaal? Wij beseffen ook dat je geluk moet hebben. In onze outlet bestellen wij niks na en moet je snel beslissen of je een product wil of niet. Omdat het assortiment in onze outlet snel wisselt loont het om regelmatig even binnen te wandelen in ons pand aan de Boterweg 8 in Tuk. Wie weet vind jij hier jouw nieuwe finishing touch voor jouw huis. Ontdek verschillende must-haves, leukste koopjes en mogelijkheden voor jouw huis. Met de producten van Kruider Wooninrichting maak jij jouw huis helemaal af.

Outlet en service

Uiteraard doet een outlet niks af aan onze winkelservice. Wandel rustig rond, bekijk de mogelijkheden en schakel ons team in voor hulp, inspiratie en ideeën. Wij denken graag met jou mee om jouw huis naar jouw smaak in te richten. Zoek je iets maar kun je het niet vinden? Vraag het ons team en wellicht kunnen wij jou verder helpen. Moet iets op maat worden gemaakt? Ook dan zijn onze medewerkers jou graag van dienst. Vraag in de outlet naar de mogelijkheden.