Mooi wonen hoeft niet duur te zijn

Al maanden bent u eigenlijk wel uitgekeken op uw interieur. Het is tijd voor een nieuwe inrichting, maar het budget is niet ruim genoeg om alles tegelijk aan te pakken. Want u wilt kwaliteit. Dat snappen wij volledig. Daarom nodigen wij u graag uit in onze outlet in Tuk. Hier leert u dat fijn wonen betaalbaar kan zijn voor vrijwel elk budget!

Tweede kans in de outlet

In onze zaak in Steenwijk willen wij altijd een assortiment met de nieuwste collecties tonen. Daardoor blijven er soms ook restanten liggen. Deze gunnen wij een tweede kans via onze outlet. In de ruime loods aan de Boterweg 8 in Tuk vindt u nieuwe producten uit vorige seizoenen. Met dezelfde kwaliteit als de producten in de showroom maar dan tegen een ander tarief. Zo kunt u ook met een wat kleiner budget stijlvol wonen.

U vindt alles in onze outlet

In onze ruime outlet ontdekt u een breed assortiment aan vloeren, raambekleding, zonwering, karpetten, tapijten, decoraties en meer. Laat u zich verrassen en ontdek de mogelijkheden. Stap binnen, vertel ons wat u zoekt en wij helpen u graag verder verder. U ontdekt verschillende mogelijkheden, inspiratie en opties tegen een vriendelijke prijs.

website magazijn

Matrassen

In ons magazijn aan de Boterweg hebben wij ook een grote collectie matrassen op voorraad liggen. Wij kopen graag groot in, zodat wij snel en tegen extra scherpe prijzen kunnen leveren.

Voor de snelle kiezer

Met verschillende kortingen op diverse wooninrichting producten kunt u werkelijk alle kanten uit. Gaat u de vloer aanpakken, de muren, raamdecoratie of toch eerst voor een fijn karpet? Of wordt het, omdat het kan, toch alles in één keer? Soms moet u net even het geluk hebben. In onze outlet bestellen wij niks na en is het soms snel beslissen of u een product wilt of niet. Omdat het assortiment in onze outlet snel wisselt, loont het om regelmatig even binnen aan de Boterweg 8 in Tuk. Wie weet vindt u hier de nieuwe finishing touch voor uw woning. Ontdek verschillende must-haves, leukste koopjes en mogelijkheden. Met de producten van Kruider Wooninrichting maak u uw huis helemaal af.

Outlet en serviceu

Uiteraard doet een outlet niks af aan onze winkelservice. Wandel rustig rond, bekijk de mogelijkheden en schakel ons team in voor hulp, inspiratie en ideeën. Wij denken graag met mee om uw woning helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Zoekt u iets maar kunt u het niet vinden? Vraag het ons team en wellicht kunnen wij u verder helpen. Moet iets op maat worden gemaakt? Ook dan zijn onze medewerkers u graag van dienst. Vraag in de outlet naar de vele mogelijkheden.