Wooninspiratie

De mooiste wooninspiratie vindt u bij ons aan de Tukseweg en het Steenwijkerdiep. Bij Kruider Wooninrichting in Steenwijk kijkt u zich de ogen uit bij alle nieuwe woontrends, de verrassende kleuren, mooiste stoffen, beste muurdecoratie en de ruimste inspiratie in vloeren. Wij bieden u een ruime keuze aan wooninrichting en helpen u graag op het gebied van wooninspiratie. Van meubilair tot vloeren en van raambekleding tot bedden; wij bieden alle mogelijkheden aan. Bij ons stapt u dus binnen voor de meest volledige woonbeleving. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt!

wooninspiratie

Wooninspiratie in de grote showroom

Wij begeleiden uw nieuwe wooninrichting van A tot Z. Bij ons krijgt u alle tijd, het beste advies en de meeste trends. Van industrieel, Scandinavisch, modern tot landelijk: wij bieden een ruime keuze in stijlen. Ook een combinatie van stijlen is geen enkel probleem. Wij gaan graag met u om tafel om de gewenste resultaten te behalen. De woonkamer, slaapkamer en alles daar tussenin: Wij weten raad met al uw vragen en wensen. Hoe groot of klein de ruimte ook is, bij Kruider slaagt iedereen sowieso!

Stijl op maat

Omdat wij de meubelen en materialen verzorgen, heeft u zelf geen omkijken naar het regelen en inmeten. Wij zorgen er namelijk voor dat de spullen worden geplaatst, gelegd en gemonteerd. Zowel vloeren, bedden als kasten zijn geen enkel probleem. Wij beschikken over een eigen atelier. Hier maken wij alle producten voor u op maat. Zo bent u gegarandeerd van een huis waarin alles  perfect past. Zowel in de ruimte als bij uw woonwensen en smaak. Schuif aan bij ons aan tafel en samen schetsen wij het gewenste interieur.

Decoratie bij Kruider

Geen budget om alles groots aan te pakken? Met een kleine verandering kun je vaak al heel veel doen. Wat dacht u van mooie nieuwe muurdecoratie of leuke accessoires? Deel het huis eens iets anders in en kijk wat er gebeurt. De details werk je af met frisse kleuren, kussens en decoratie uit onze winkel. Kijk rustig rond, mix, style en vraag advies aan ons gespecialiseerde team. Laat u zich verrassen door de vele mogelijkheden. Wij bieden volledige wooninrichting naar ieders smaak inclusief muurdecoraties en woonaccessoires. Wij verzorgen een breed assortiment aan verlichting, vazen en andere woonaccessoires. Deze details maken uw inrichting compleet. Een kleine verandering met groots resultaat. Wij helpen u graag met een andere twist in het interieur. Vertel ons wat u zoekt en wij regelen het.

Wij zijn Kruider Wooninrichting. De mooiste wooninspiratie en de grootste zorg voor uw interieur vindt u bij ons in Steenwijk.