Wooninspiratie

De mooiste wooninspiratie vind je bij ons in Steenwijk. Bij Kruider Wooninrichting in Steenwijk kijk je je ogen uit bij de nieuwste woontrends, kleuren, de mooiste stoffen, de beste muurdecoratie en ruimste inspiratie voor de vloeren. Wij bieden jou een ruime keuze aan wooninrichting en daarnaast helpen we jou graag op het gebied van wooninspiratie. Van meubilair tot vloeren en van raambekleding tot bedden, wij bieden alle mogelijkheden aan. Bij ons stap je dus binnen voor een volledige woonbeleving. Wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt!

 

wooninspiratie

Wooninspiratie in de grote showroom

Wij begeleiden jouw nieuwe wooninrichting van A tot Z. Bij ons krijg je de tijd, het beste advies en de meeste trends. Van industrieel, Scandinavisch, modern tot landelijk: wij bieden een ruime keuze in stijlen. Toch een combinatie van stijlen? Dat is ook geen enkel probleem. Wij gaan graag met jou om tafel om de gewenste resultaten te behalen. De woonkamer, slaapkamer en alles daar tussenin: Wij weten raad met jouw vragen en wensen. Hoe groot of klein de ruimte ook is, bij Kruider slaag je sowieso!

Stijl op maat

Omdat wij de meubelen en materialen verzorgen heb jij geen omkijken naar het regelen en inmeten. Wij zorgen er namelijk voor dat de spullen worden geplaatst, gelegd en gemonteerd. Zowel vloeren, bedden als kasten zijn geen enkel probleem. Wij beschikken over een eigen atelier. In ons atelier maken wij producten voor jou op maat. Zo ben je gegarandeerd van een huis compleet op maat en dat het perfect past. Schuif aan bij ons aan tafel en samen schetsen wij het gewenste interieur.
woonkamer website2

Decoratie bij Kruider

Geen budget om alles aan te pakken? Met een kleine verandering kun je al heel veel doen. Wat dacht je van mooie nieuwe muurdecoratie of een leuke accessoire? Deel het huis eens iets anders in en kijk wat er gaat gebeuren. De details werk je af met frisse kleuren, kussens en decoratie die je bij ons in de winkel kan kopen. Kijk rustig rond, mix, stijl en vraag advies aan ons gespecialiseerde team. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Wij bieden een volledige wooninrichting naar ieders smaak inclusief muurdecoraties en woonaccessoires. Wij verzorgen een breed assortiment aan verlichting, vazen en andere woonaccessoires. Deze details maken jouw inrichting compleet. Een kleine verandering met groots resultaat. Wij helpen jou graag met een andere twist in het interieur. Vertel ons wat jij zoekt en wij regelen het.

Wij zijn Kruider Wooninrichting, de mooiste wooninspiratie en de grootste zorg voor jouw interieur vind je bij ons in Steenwijk.
Website deco