Vloeren, om het huis af te maken

De keuze van een vloerbedekking is erg persoonlijk. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden in tapijt, parket, pvc en marmoleum. In onze showroom laten wij onze grote collectie en voorraad zien. Graag leggen wij de vloeren uit, zodat je de diverse motieven en designs goed kunt bekijken en een gedegen keuze kunt maken. Stap binnen voor onze verschillende soorten vloerbedekking in Steenwijk.

Wij helpen jou de vloer van uw dromen te vinden. En na het vinden van de perfecte vloerbedekking leggen wij hem vakkundig bij jou thuis. Ben je tevreden met de vloerbedekking en zoek je een karpet, tapijt, parket, marmoleum of PVC-vloer? Dan kun je ook bij ons terecht. Kijk rustig rond in onze showroom of laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

website vloeren

Een tapijt voor warme voeten

Tapijt is zacht, warm en behaaglijk aan uw voeten. Voor iedere sfeer, ieder design en ieder vertrek vind je  een passend tapijt in onze showroom. Ervaar zelf wat structuur en kleur doen voor de sfeer van jouw woning. Wij hebben vele tapijtsoorten op voorraad. Je kan ons ook inschakelen voor trapbekleding, een sierlijke rand of motief in het tapijt. Het tapijt wordt vakkundig in de woning gelegd en zo weet je zeker dat je jarenlang kan genieten van de nieuwe voerbedekking.

Karpet voor meer sfeer

Een karpet kan een echte sfeerbrenger zijn in huis. Wij hebben een ruime keuze in verschillende karpetten. Ga je voor hoog- of laagpolig, met of zonder design en in diverse sfeertinten? Onze standaardmaten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij de karpetten ook op maat maken. Kom bij ons over de vloer en bekijk de diverse soorten tapijten en karpetten in onze showroom. Of bezoek ons magazijn met groot aanbod.

website vloeren2

Parket voor een natuurlijke uitstraling

Parketvloeren geven een natuurlijke uitstraling aan de woning. Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling, van licht beuken of licht eiken naar donker eiken of kersen en van modern naar klassiek. Hout maakt jouw woning levendig en sfeervol. Wij bieden een groot assortiment aan parket- en laminaatvloeren. Onze vaklieden hebben jarenlange ervaring in het leggen van parketvloeren. Zij kunnen jou uitstekend adviseren over het soort ondervloer, vloerverwarming en de laklaag, om een zo lang mogelijke levensduur van jouw vloer te garanderen. Vloeren kun je met een gerust hart U toe vertrouwen aan onze vakmensen. In onze winkel hebben wij verschillende demo-vloeren klaarliggen zodat je een goed beeld krijgt van de uitstraling van diverse soorten parket.

Marmoleum voor de complete eigen stijl

Met marmoleum ontwerp je een eigen vloer. Het is in bijna ieder gewenst ontwerp verkrijgbaar. Dit gecombineerd met een grote verscheidenheid aan kleuren, motieven en onze expertise is (bijna) alles mogelijk. Onze adviseurs in de showroom sparren graag met jou over jouw specifieke wensen.  Samen zorgen wij voor een passende en vakkundig gelegde vloer. Wij zijn erkend adviseur en aangesloten bij het marmoleum Gilde. Advies, marmoleum en montage van hoge kwaliteit zijn hiermee gewaarborgd.

Bezoek onze showroom of ons magazijn, wij adviseren u graag.