Vloeren, om het huis af te maken

De keuze van een vloerbedekking is erg persoonlijk. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden in tapijt, parket, pvc en marmoleum. In onze showroom laten wij onze grote collectie en voorraad zien. Graag leggen wij de vloeren uit, zodat u diverse motieven en designs goed kunt bekijken en een gedegen keuze kunt maken. Stap binnen voor onze verschillende soorten vloerbedekking in Steenwijk.

Wij helpen u de vloer van uw dromen te vinden. En na het vinden van de perfecte vloerbedekking leggen wij hem vakkundig bij u thuis. Bent u tevreden met de vloerbedekking en zoekt u een karpet, tapijt, parket, marmoleum of PVC-vloer? Dan kunt u ook bij ons terecht. Kijk rustig rond in onze showroom of laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

website vloeren

Een tapijt voor warme voeten

Tapijt is zacht, warm en behaaglijk aan uw voeten. Voor iedere sfeer, ieder design en ieder vertrek vindt u een passend tapijt in onze showroom. Ervaar zelf wat structuur en kleur doen voor de sfeer van uw woning. Wij hebben vele tapijtsoorten op voorraad. U kunt ons ook inschakelen voor trapbekleding, een sierlijke rand of motief in het tapijt. Het tapijt wordt vakkundig in de woning gelegd en zo weet u zeker dat u jarenlang kan genieten van een nieuwe voerbedekking die helemaal bij uw woonwensen past.

Karpet voor meer sfeer

Een karpet kan een echte sfeerbrenger zijn in huis. Wij hebben een ruime keuze in verschillende karpetten. Gaat u voor hoog- of laagpolig, met of zonder design en in diverse sfeertinten? Onze standaardmaten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij de karpetten ook voor u op maat maken. Kom bij ons over de vloer en bekijk de diverse soorten tapijten en karpetten in onze showroom. Of bezoek ons magazijn met een groot aanbod in de outlet.

Parket voor een natuurlijke uitstraling

Parketvloeren geven een natuurlijke uitstraling aan de woning. Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling, van licht beuken of licht eiken naar donker eiken of kersen en van modern naar klassiek. Hout maakt uw woning levendig en sfeervol. Wij bieden een groot assortiment aan parket- en laminaatvloeren. Onze vaklieden hebben jarenlange ervaring in het leggen van parketvloeren. Zij kunnen u uitstekend adviseren over het soort ondervloer, vloerverwarming en de laklaag, om een zo lang mogelijke levensduur van uw vloer te garanderen. Vloeren kunt u met een gerust hart toe vertrouwen aan onze vakmensen. In onze winkel hebben wij verschillende demo-vloeren klaarliggen zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling van diverse soorten parket.

Marmoleum voor de complete eigen stijl

Met marmoleum ontwerpt u een eigen vloer. Het is in bijna ieder gewenst ontwerp verkrijgbaar. Dit gecombineerd met een grote verscheidenheid aan kleuren, motieven en onze expertise maakt (bijna) alles mogelijk. Onze adviseurs in de showroom sparren graag met u over uw specifieke wensen.  Samen zorgen wij voor een passende en vakkundig gelegde vloer. Wij zijn erkend adviseur en aangesloten bij het marmoleum Gilde. Advies, marmoleum en montage van hoge kwaliteit zijn hiermee gewaarborgd.

Bezoek onze showroom of ons magazijn, Wij adviseren u graag.