Laminaat

Creëer het natuurlijke effect van hout of steen in huis met laminaat van Kruider. Wij bieden verschillende kwaliteitsmerken die geschikt zijn voor elke ondergrond. Kies uit ons uitgebreide assortiment uw perfecte vloer. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Met onze deskundigheid en aanbod vindt u sowieso uw droomvloer. Zo wordt het straks gegarandeerd genieten van uw laminaat!

Laminaat van Quick Step Majestic

De vloeren van Quick Step Majestic maken sowieso indruk. Met keuze uit tien verschillende kleuren heeft u ruime keuze voor elk interieur. De extra lange planken van 205 centimeter bij 24 centimeter zorgen dat de vloer in een korte tijd kan worden gelegd. De vloer is afgewerkt met Hydroseal; een beschermende en waterafstotende laag, en is geschikt om te plaatsen op vloerverwarming. De tegenlaag van de vloer voorkomt het kromtrekken en doorzakken van een vloer. Daarom is de vloer geschikt voor badkamers, keukens en toiletten. Een mooie, strakke uitstraling met een luxe gevoel. Dat is Majestic!

Tarkett laminaat voor elk budget

Tarkett biedt laminaatvloeren voor elk budget. De laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in  verschillende kleurtonen, akoestisch comfort, installatiegemakken en onderhoudsgemakken. In Tarkett vindt u een merk dat voor elke ruimte in huis geschikt is. De vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en blijven lange tijd jaren in goede staat. Met planken vanaf 194 centimeter lengte worden de vloeren binnen de kortste keren in huis gelegd. Daarnaast zijn ze bestand tegen slijtage, putten en krassen. Kies voor een houtnerfeffect met een V-groef of een neutrale vloer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kruider legt uw laminaat

Geen zin of tijd om zelf het laminaat te plaatsen? Wij bieden de oplossing. Uw vloer is bij Kruider in goede handen. Wij leggen hem snel en vakkundig in uw huis. Wij ontzorgen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Geen gedoe met afmeten, snijden en rommel in huis. Vraag in onze showroom naar de mogelijkheden.