Marmoleum

. . . . . omdat we graag bij jou over de vloer komen

Met marmoleum ontwerp je jouw eigen vloer. Deze vloer is namelijk in bijna ieder gewenst ontwerp verkrijgbaar. Door de grote verscheidenheid aan kleuren en motieven en onze expertise is (bijna) alles mogelijk. Onze adviseurs in de showroom sparren graag samen met jou over jouw specifieke wensen.  Samen zorgen wij voor een passende en vakkundig gelegde vloer.

Marmoleum is een slijtvaste vloer die geschikt is voor vloerverwarming. Het natuurlijke product is na gebruik volledig biologisch afbreekbaar. Marmoleum is een populaire vloer die dankzij haar design gebruikssporen bijna onzichtbaar lijkt te maken. Heb je wel beschadigingen ontdekt? Dan zijn ze gemakkelijk te verwijderen door de vloer te polijsten. Zo maken strepen en vlekken geen kans.

Ons huismerk in deze vloer is Forbo Flooring Systems. Met vier speciale lijnen is er voor elk interieur een prachtige vloer te vinden.

Website Marmoleum

Love Life Novilon
Deze lijn bestaat uit vier verschillende sferen. Beton, hout, abstract en vtwonen. Het is tot 40 m2 los te leggen en door de vuilwerende laag gemakkelijk te onderhouden. De veerkrachtige vloer is ideaal voor vloerverwarming en volledig antistatisch.

Love Life Marmoleum
Genieten van het leven doe je met de Love Life lijn. Deze vloer kan tegen een feestje en is slijtvast. De vloer waar je jaren mee vooruit kunt en die zelfs de kinderhand niet kapot kan krijgen. De vloeren zijn beschikbaar in verschillende lengtes en designs, kom langs om de stalen te bekijken.
Marmoleum Click
Leven op panelen van HDF en kurk doe je met de Click. Met 23 kleuren is er altijd een keuze die valt in jouw straatje. De panelen zelf worden in drie formaten geleverd en zijn gemakkelijk aan elkaar te klikken. Laat jouw fantasie de vrije loop en ontwerp jouw vloer zoals jij hem zelf wilt. Een unieke vloer die jouw personaliteit laat spreken!

Love Life Allura
Een visgraat patroon alleen te krijgen met laminaat of echt hout? Denk verder. De Allura collectie biedt dertig designs in hout én steen aan en ze zijn allemaal verkrijgbaar in stroken en tegels. Met 15 jaar garantie, gerecycled materiaal en ftalaatvrij heb je een duurzame vloer liggen. Het materiaal is perfect voor vloerverwarming. Zo heb jij nooit meer koude voeten.

Wij zijn erkend adviseur en aangesloten bij het marmoleum Gilde. Advies, vloer en montage van hoge kwaliteit zijn hiermee gewaarborgd. Graag nodigen wij jou uit in onze showroom om de ongekende mogelijkheden te bekijken en jouw favoriete vloer uit te zoeken.