Marmoleum

. . . . . omdat we graag bij jou over de vloer komen

Met marmoleum ontwerp u een eigen vloer die helemaal bij uw woonwensen past. Een marmoleum vloer is namelijk in bijna ieder gewenst ontwerp verkrijgbaar. Door de grote verscheidenheid aan kleuren en motieven en met onze expertise is (bijna) alles mogelijk. Onze adviseurs in de showroom sparren graag samen met u over al uw specifieke wensen.  Samen zorgen wij voor een passende en vakkundig gelegde vloer.

Marmoleum is een slijtvaste vloer die geschikt is voor vloerverwarming. Het natuurlijke product is na gebruik volledig biologisch afbreekbaar. Marmoleum is een populaire vloer die dankzij haar design gebruikssporen bijna onzichtbaar lijkt te maken. Heeft u toch kleine beschadigingen ontdekt? Dan zijn ze gemakkelijk te verwijderen door de vloer te polijsten. Zo maken strepen en vlekken geen kans.

Ons huismerk in marmoleum is Forbo. Met meerder speciale lijnen is er voor elk interieur en elke smaak een prachtige vloer te vinden.

Love Life Novilon
Deze lijn bestaat uit vier verschillende sferen. Beton, hout, abstract en vtwonen. Het is tot 40 vierkante meter los te leggen en door de vuilwerende laag gemakkelijk te onderhouden. De veerkrachtige vloer is ideaal voor vloerverwarming en volledig antistatisch.

Love Life Marmoleum
Genieten van het leven doet u met de Love Life lijn. Deze vloer kan tegen een feestje en is slijtvast. Dit is de vloer waarmee u jaren vooruit kunt en die zelfs de kinderen niet kapot krijgen. Deze vloeren zijn beschikbaar in verschillende lengtes en designs. Kom gerust eens langs om de stalen te bekijken.

Marmoleum Click
Leven op panelen van HDF en kurk doet u met de Click. Met 23 kleuren is er altijd een keuze die past bij uw interieur. De panelen zelf worden in drie formaten geleverd en zijn gemakkelijk aan elkaar te klikken. Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp een vloer zoals u hem zelf hebben wilt. Een unieke vloer die uw personaliteit laat spreken!

Love Life Allura
Een visgraat patroon alleen te krijgen met laminaat of echt hout? Denk verder. De Allura collectie biedt dertig designs in hout én steen aan en ze zijn allemaal verkrijgbaar in stroken en tegels. Met 15 jaar garantie, gerecycled materiaal en ftalaatvrij heeft u ook nog eens  een duurzame vloer liggen. Het materiaal is perfect voor vloerverwarming. Zo heeft u nooit meer koude voeten.

Wij zijn erkend adviseur en aangesloten bij het marmoleum Gilde. Hoge kwaliteit van advies, vloer en montage is hiermee gewaarborgd. Graag nodigen wij u uit in onze showroom om de ongekende mogelijkheden te bekijken en uw favoriete vloer te ontdekken.