Tapijt

. . . . .  omdat we graag bij u over de vloer komen

Tapijt is zacht, warm en behaaglijk aan uw voeten. Voor iedere sfeer, elk design en ieder vertrek vindt u een passend tapijt in onze showroom. Ervaar zelf wat structuur en kleur doen voor de sfeer van uw woning. Wij hebben vele tapijtsoorten op voorraad en adviseren graag bij uw tapijtkeuze. Onze kwaliteitsmerken staan garant voor een hoog comfort en bieden een constant gevoel van luxe.

Website tapijt

De merken van Desso

Onder Desso vallen de drie merken Parade, Bonaparte en DESSO. Kiest u voor een rijk en luxe product die is afgestemd op uw dagelijkse leven? Dat vindt u in Parade. De Bonaparte collectie is een lijn die uw expressieve levensstijl tot uiting brengt. Gaat u voor hip en trendy of juist voor meer romantisch? Alles is met deze lijn mogelijk. De derde lijn, DESSO, haalt haar inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuur, materiaal en kleuren. Dit is het merk voor architectuur en design.

Comfort met Interfloor

Interfloor staat voor hoogwaardig tapijt in een breed assortiment. Het biedt warmte, comfort en veiligheid. De ruime keuze in pool, toepassingen, sfeer en stijl biedt voor iedereen een keuze. Kom de stoffen voelen in onze showroom en laat u zich verrassen.

De perfecte akoestiek met Ambiant

Een zachte ondergrond en een perfecte akoestiek, daar staat Ambiant voor. Het tapijt geeft een geborgen gevoel en is de stijlvolle oplossing voor elke woning. Met bijna veertig soorten tapijt en nog meer kleuren, is de keuze lastig te maken. Wij helpen u graag om te ontdekken welk tapijt bij uw woonwensen en levensstijl past.

Tapijt op de trap of met motief

U kunt ook bij ons terecht voor uw trapbekleding, sierlijke rand of motief in uw tapijt. Onze vakmensen leggen het in uw woning en zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe elegante vloerbedekking.

Karpetten in plaats van tapijt

Wilt u meer sfeer in huis, maar bent u tevreden over de huidige vloer? Karpetten kunnen de sfeer in uw woning helemaal naar uw wensen veranderen. Wij bieden een zeer ruime keuze in karpetten, hoog- of laagpolig, met of zonder design en in diverse sfeertinten. Standaardmaten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij de karpetten ook voor u op maat maken.

Kom bij ons over de vloer en bekijk de diverse soorten tapijten en karpetten in onze showroom. Of bezoek ons magazijn aan de Boterweg met groot aanbod in de outlet.