Tapijt

. . . . .  omdat we graag bij jou over de vloer komen

Tapijt is zacht, warm en behaaglijk aan jouw voeten. Voor iedere sfeer, elk design en ieder vertrek vind je een passend tapijt in onze showroom. Ervaar zelf wat structuur en kleur doen voor de sfeer van jouw woning. Wij hebben vele tapijtsoorten op voorraad en adviseren je graag in jouw tapijtkeuze. Onze kwaliteitsmerken staan garant voor een hoog comfort. Met merken als DESSO, Bonaparte, Parade, Interfloor, Ambiant, Yunieq en Van Besouw bieden we een constant gevoel van luxe.

Website tapijt

De merken van Desso

Onder Desso vallen de drie merken Parade, Bonaparte en DESSO. Kies je voor een rijk en luxe product die is afgestemd op jouw dagelijkse leven? Dat vind je in Parade. De Bonaparte collectie is een lijn die jouw expressieve levensstijl tot uiting brengt. Ga je voor hip en trendy of juist voor meer romantisch? Alles is met deze lijn mogelijk. De derde lijn, DESSO, haalt haar inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuur, materiaal en kleuren. Het merk voor architectuur en design.

Comfort met Interfloor

Interfloor staat voor hoogwaardig tapijt in een breed assortiment. Het biedt warmte, comfort en veiligheid. De ruime keuze in pool, toepassingen, sfeer en stijl biedt voor iedereen een keuze. Kom de stoffen voelen in onze showroom en laat jezelf verrassen.
[h2]De perfecte akoestiek met Ambiant
Een zachte ondergrond en een perfecte akoestiek, daar staat Ambiant voor. Het tapijt geeft een geborgen gevoel en is de stijlvolle oplossing voor elke woning. Met bijna veertig soorten tapijt is de keuze lastig te maken. Wij helpen jou graag om te ontdekken welk tapijt in jouw levensstijl past.

Luxe wollen stoffen van Yunieq

Het mooie wollen tapijt van Yunieq is volledig onderhoudsvriendelijk en UV- en chloorbestendig. Het duurzame tapijt heeft een luxe en een elegante uitstraling. Yunieq biedt verschillende design tapijten die bij elke interieurstijl passen. Voel, test en vergelijk de stoffen van Yunieq. Van Besouw voor karakter
Het tapijt dat elke ruimte het juiste karakter geeft vind je in Van Besouw. Het innovatieve lusjestapijt wordt geproduceerd door te breien, te weven en te tuften. Bekijk de stalen en kies uit zeven stofmaterialen jouw perfecte vloerbedekking.

Tapijt op de trap of met motief

Je kunt ook bij ons terecht voor jouw trapbekleding, sierlijke rand of motief in jouw tapijt. Onze vakmensen leggen het in jouw woning en zorgen ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe elegante vloerbedekking.

Karpetten in plaats van tapijt

Wil je meer sfeer in huis, maar ben je tevreden over de huidige vloer? Karpetten kunnen sfeer in jouw woning brengen. Wij bieden jou een zeer ruime keuze in karpetten, hoog- of laagpolig, met of zonder design en in diverse sfeertinten. Standaardmaten zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij de karpetten ook op maat voor jou maken in ons atelier.

website vloeren2

Kom bij ons over de vloer en bekijk de diverse soorten tapijten en karpetten in onze showroom. Of bezoek ons magazijn met groot aanbod.