Wellness met Silvana kussens en dekbedden

Heerlijk slapen doe je op een Silvana kussen of onder Silvana dekbedden verkrijgbaar bij Kruider. Bij de aankoop van zo’n kussen of dekbed ontvangt u van Kruider een voucher voor een gratis dagje wellness ter waarde van 32,50 euro! Verbeter nu uw slaapcomfort en laat u overdag verwennen bij een van de vijf deelnemende wellness centers.

Het Silvana Support kussen is het kussen voor de beste nekondersteuning. In samenwerking met fysiotherapeuten hebben de fabrikanten het optimale ondersteuningskussen ontwikkeld. De kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen bij Kruider te koop, van verschillende stevigheden tot breedtematen. Iedereen kan slapen met een Silvana Support kussen!

Heerlijk natuurlijk slapen doe je onder een Silvana dekbed. De dekbedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De dekbedden zijn er in verschillende soorten voor elk seizoen. Heb je last van een allergie dan kun je bij Kruider terecht voor een anti allergische dekbedden tegen huisstofmijtallergie of tegen de groei van bacteriën en schimmel.

Voorwaarden

De actie loopt van 3 oktober tot en met 31 december 2016. Het dagje wellness is te reserveren van 3 oktober 2016 tot en met 30 juni 2017, met uitzondering van 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017. Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van 1,95 euro per persoon. Het dagje wellness is exclusief 1,95 euro reserveringkosten.