Verf en behang

Vlies en vinyl behang

Vlies behang bestaat uit twee lagen: een onderlaag van vlies en een toplaag van vinyl of papier. Het behang kun je gemakkelijk plakken door de muur in te smeren en daar de stroken op te plakken. Daarnaast is vlies behang gemakkelijk te verwijderen. Vinyl behang kan je misschien herkennen omdat het vroeger wel op een sierpleister leek. Inmiddels zijn de patronen al heel anders en is het vinyl gemakkelijk schoon te houden en is het spatwaterbestendig.
 

Over Little Greene

Little Greene is een milieu- en kindvriendelijke verf en behang die gemaakt wordt van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Het Britse fabrikant gaat terug tot het jaar 1773, de lange geschiedenis van het bedrijf zie je nog terug in de verf en het behang.  Een groot deel van het proces wordt gedaan door ambachtslieden in plaats van geautomatiseerde machines. 

 

Arte muurbekleding en Hooked on Walls

Elke jaar worden er door ervaren ontwerpers nieuwe collecties uitgebracht. Een nieuwe collectie is vernieuwend, trendbepalend en van superieure kwaliteit. Arte staat dan ook internationaal bekend om haar vooruitstrevende en unieke behangcollecties.