Vloeren? De basis van elke woning!

Vloeren

Wat vind jij belangrijk voor een vloer?

pvc vloer
Een PVC vloer heeft een lange levensduur, weinig onderhoud nodig en is krasbestendig. Dit maakt een PVC vloer erg duurzaam. 

Forbo Marmoleum
Marmoleum is gemaakt van natuurlijke producten en is CO² neutraal. Een goede vloer als je opzoekt bent naar een duurzaam en milieuvriendelijk product. 

pvc vloeren
Een PVC vloer is een geluiddempende vloer die een dof geluid afgeeft. Een vloer die geschikt is voor elke ruimte in je huis en gebruikt kan worden in een appartement mits de vloer 10 decibel dempt. 

Tapijt
Een tapijten vloer is de beste geluiddempende vloer. Een tapijten vloer dempt de gehele ruimte en dempt geluid naar onderen. Een tapijt vloer voelt ook comfortabel aan. 

Elke vloer is geluiddempend te maken met een passende ondervloer. 

pvc vloeren
Een dryback PVC vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming. Een PVC vloer geleid goed de warmte door en laat geen warmte verloren gaan.

pvc vloer
Een PVC vloer is makkelijk te onderhouden. Regelmatig de vloer stofzuigen en dweilen is genoeg. Voor extra bescherming en reiniging kun je James PVC reiniger gebruiken. 

Forbo Marmoleum
Forbo vloeren hebben een beschermende finish die de schoonmaak en onderhoud van de vloer eenvoudig maakt. 

De tip van Kruider

Om je vloer zo mooi en goed mogelijk te houden, haal een goede deurmat in huis. Een deurmat voorkomt dat je vocht en vuil je huis inloopt. 

Jouw perfecte vloer

De keuze die er is voor jouw perfecte vloer is enorm. 

Het kiezen van jouw perfecte vloer is niet zomaar gebeurd. Bij het uitzoeken van een vloer komt niet alleen stylistisch veel kijken, maar ook praktisch. Welke kleuren passen het beste in je huis? Wat voor materiaal past het beste bij jouw leefstijl? Wat zoek je zelf in een vloer? Bij Kruider Woninginrichting helpen we je graag met advies en antwoorden op al je vragen.