Muurdecoratie, de sfeerbepaler

De één vind het geweldig om te doen, de ander is er niet helemaal weg van; behangen. Een precisieklus waarbij je voldoende tijd moet uittrekken. De behangrollen van Kruider zijn gebruiksvriendelijk en bieden de oplossing voor elk behangprobleem. Mooie materialen, geïnspireerd op de laatste trends. Wat dacht je van een prachtig patroon van sloophout? Met prachtige patronen van Eijffinger maak jij jouw ruimte helemaal eigen. Een warm thuis!

Voordat je gaat behangen moet je natuurlijk eerst de muur klaar maken om van start te gaan, Wellicht moet je het oude behang verwijderen. Zorg er voor dat de gehele muur goed behandelbaar is, verwijder eventuele stopcontacten en maak ruimte. Het eenvoudigste is het afstomen van behang of het behang afweken. Nadat al het oude behang van de muur is verwijderd is het tijd om de muur nog even goed schoon te maken. Ruim daarna alle overbodige zaken op en zorg voor een schone ruimte voor het nieuwe behang.

Bij Kruider vind je een ruime keuze aan verschillende merken. Denk aan Eijffinger, Hookedonwalls, Marburg wallcovering, Dutch wallcovering, Cascadeco, Noorderwand, Vescom, Intervos en Arte. Al deze merken staan voor kwaliteit, luxe en vooral sfeer. Wat dacht je van een mooi foto behang, een speciaal behang voor in de babykamer, bloemen behang of een extra tintje in de slaapkamer? Bij Kruider hebben we alles onder één dak voor een goede prijs. Kwalitatief, een eerlijke prijs en een uitstraling waarmee je jaren vooruit kan.

In onze showroom kunt u al onze soorten behang met elkaar vergelijken, voelen en zien hangen. Wij adviseren u graag!