Van huis naar thuis

Een woning inrichten, het lijkt zo gemakkelijk. Je neemt een stuk tapijt, een lap voor een gordijn, neemt een kast, een bed en wat woonaccessoires en je bent klaar. Maar of het echt voelt als thuis? Bij Kruider wooninrichting kun je terecht voor alle wooninspiratie en advies die je je maar kan wensen. Wij zorgen dat jouw huis een thuis wordt. Helemaal naar jouw smaak.

Complete wooninrichting

Voor een complete wooninrichting moet je bij Kruider zijn. Van behang, naar gordijnen, van vloerbedekking naar zonwering: Wij bieden een moderne wooninrichting waarbij kwaliteit voorop staat. Met onze tapijten, parketten, marmoleum of PCV vloeren kunt u met iedere sfeer en elk design uit de voeten. Met onze grote voorraad kunnen wij u perfect adviseren in wat voor u en uw woning het meest geschikt is. Een complete wooninrichting in een handomdraai, ook bij u aan huis!

Slapen

Bij Kruider vind je genoeg wooninrichting inspiratie om een echt thuis te creëren. Niet alleen in wandbekleding of vloeren. Want wat dacht je van onze prachtige boxsprings of onze luxe schuifkasten voor in de slaapkamer? Een slaapkamer is bij uitstek een ruimte die net dat beetje extra verdient. Een goede nachtrust is iets wat we allemaal willen en daar helpen niet alleen onze boxsprings bij. Onze Silvana kussens geven bijvoorbeeld de beste nekondersteuning die je je maar kan wensen. Een compleet ingerichte slaapkamer van Kruider. Dat is lekker uitrusten in huis!