majestic

Quick-Step Majestic, de laminaatvloer met luxe

Maak indruk met de vloeren van Quick-Step Majestic. De majestueuze vloeren bieden een natuurlijke schoonheid dat is uitgewerkt tot in de kleinste details. Een laminaatvloer die zo’n authentieke houtlook heeft dat het bijna niet van echt hout valt te onderscheiden. Majestic biedt een laminaatcollectie met een groots effect. Het nieuwste laminaat is sinds begin 2017 verkrijgbaar bij ons in de zaak.

Majestic tot in de details
Majestic heeft keuze uit tien verschillende kleuren vloeren. Van het donkerste Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin tot het Bosland Eik Lichtgrijs. Een ruim scala aan kleuren en tinten die binnen elk interieur passen. De natuurlijke schoonheid van het laminaat komt terug tot in de kleinste details. Zo heeft de vloer voegen die passen bij de details en kleuren. Het maakt het karakter van de Majestic-vloer. Met de vloer geef je het interieur een fijne upgrade. De woonruimte komt beter tot zijn recht en oogt exclusiever.

Gemakkelijk aan te leggen en waterafstotend
Quick-Step begrijpt dat uiterlijk niet als enige meetelt in de keuze. Een oordeel waar wij het helemaal mee eens zijn. De vloer is praktisch en gemakkelijk te leggen. Met extra lange planken van 205 centimeter en een breedte van 24 centimeter ligt de vloer binnen de kortste keren gebruiksklaar in uw woning. Het laat daarnaast de kamer ruimtelijker ogen. De beschermende en waterafstotende Hydroseal laag zorgt er bovendien voor dat het water blijft liggen op het oppervlak en niet door de voegen dringt. Ideaal voor wie graag nat schoonmaakt. De vloer is dus uitermate geschikt voor badkamers, keukens en toiletten. De vloeren zijn slijtvast, bestand tegen krassen en dus waterbestendig. Ideaal voor bijvoorbeeld een huishouden met kinderen.

Quick-Step en haar mogelijkheden
Een andere locatie voor ogen? De voordelen van een laminaatvloer voor bijvoorbeeld in een slaapkamer zijn eindeloos. Het is gemakkelijker schoon te houden dan een tapijt dat gereinigd moet worden. Mensen met een allergie kunnen een betere slaaprust ervaren dankzij een laminaatvloer vanwege het gebrek aan stof. Een laminaatvloer zoals Quick-Step Majestic is daarnaast slijtvast en gaat lang mee. Bedenk dat een vloer een echt sfeermaker in huis is. Het laat de meubelen uitermate tot zijn recht komen en bieden de basis voor de rest van het huis. Een bepaler die je graag tot in de punten perfect in huis wil hebben liggen. Wij adviseren jou graag in de mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden, kleuren en informatie over Quick Step Majestic? Laat je inspireren op www.quick-step.com of kom langs bij Kruider Wooninrichter.