Kruider wooninrichting

FUTUR, de kledingkast van de toekomst

Het is eigenlijk de droom van elke vrouw: een eigen inloopkast. De grootste wens van de man is vaak een tv in de slaapkamer. De slimste keus in meubelen, Rauch, kan twee grote dromen waar maken: een inloopkast en een tv in de slaapkamer. Met de FUTUR 2.0 en de FUTUR 5.0 laat je dromen uitkomen. Maak jouw slaapkamer compleet met de meubelen uit de FUTURlijn. Laat jouw creativiteit de vrije loop en kom langs voor het actuele aanbod en het advies.

Dromen: De inloopkast

Met de keuzemogelijkheden van FUTUR 2.0 maak je zelf een stijlvolle kast. Heb je de ruimte en wens om een inloopkast te maken, dan kies je voor de dress@home uitvoering. Achter het deurdoorgangselement bevindt zich een ruime kleedkamer die perfect passend kan worden gecombineerd met de FUTUR. Een plekje waar een mooie inloopkast gecreëerd kan worden waarbij alle luxe voelbaar is. Combineer binnen en buiten de inloopkast een gezellige en harmonieuze ambiance met verschillende draai- en vouwdeurelementen.

Flatscreen tv in de kast

Een andere eyecatcher van de FUTUR 5.0 is het tv-functie-element. Dankzij een zwenk- en uittrekbaar draagelement kan men een flatscreen-televisie heel elegant in het kastfront integreren. In de rekken achter de televisie liggen dvd’s, tijdschriften en dergelijke onzichtbaar opgeborgen. Uiteraard is het functie-element ook zonder televisie bij uitstek geschikt als open kast-rek-combinatie en het perfecte toneel voor blikvangers als boeken en vazen.

De kast op maat

Een kast is natuurlijk een opvallend element in de slaapkamer. Met de FUTUR 5.0 laat je de creatieve fantasie de vrije loop. Met verschillende draai- en vouwdeurkasten combinaties maak je zelf een persoonlijke droomkast.  Of het nu gaat om kasten met laden, doorlopende of gedeelde deuren, rek- of tv-elementen. Zowel de FUTUR 2.0 als 5.0 zijn volledig op maat verkrijgbaar. Moet een kast korter, minder diep, minder breed of schuin? Dat is voor de FUTUR geen enkel probleem.

De armaturen en accessoires bieden individuele mogelijkheden voor een zinvolle indeling van de kast. De verschillende borstels en dichtingen zorgen voor voldoende bescherming tegen stof in de kasten. Met makkelijke draaideuren opent de kast in een oogwenk en dankzij de demping wordt de kast praktisch geruisloos gesloten. De solide metaalbeslagen en robuuste materialen zorgen voor een lange levensduur. Een kast met kwaliteit. Dat is de FUTUR. Laat jezelf bij ons verrassen over de mogelijkheden!