yourJOYce, een kast om van te genieten!

De mooiste, handigste en meest functionele kast? Die maak je natuurlijk zelf. Je kan zelf aan de slag gaan met het ontwerpen en uittekenen van een kast op maat. Of je komt bij ons langs in de winkel om daar jouw eigen yourJOYce by Select van Rauch te maken. Gemakkelijk, snel en een unieke kast voor jou op maat gemaakt.

Met yourJOYce stel een eigen kast in haar geheel samen. Je krijgt dus een kledingkast helemaal in jouw stijl waarin jij jouw lievelingsspullen perfect in kan opbergen. yourJOYce begrijpt als geen ander dat een kast niet alleen functioneel moet zijn. Met stijl, klasse en smaak ontwerp jij jouw droomkast. Kies tussen verschillende breedtematen, handvaten, kleuren en inrichtingen. Dankzij de ontwerpmodule van yourJOYce staat die ideale kast binnen no-time in jouw huis.

yourJOYce werkt met een eenvoudige ontwerpmodule. In vier stappen kies je achtereenvolgens de kastromp, fronten, grepen en kastinrichting. Zo kies je gemakkelijk een indeling die bij jouw garderobe past. Functioneel, praktisch, flexibel, eenvoudig. Even configureren en klaar. Een kast helemaal in jouw stijl! Wij van Kruider leveren hem graag bij jou af en zetten hem moeiteloos in elkaar.

’Klasse, als je kast d’r geweldig uitziet’
Een perfecte kast voor jou op maat krijg je alleen wanneer jij hem naar wens mag ontwerpen en indelen. De eerste stap naar jouw kast is het maken van de kastromp. Met een breedteraster van 50 centimeter per kast past een yourJOYce overal. De romp is moeiteloos in een hoek te bouwen en past zich aan naar jouw ruimte. Kies je voor een romp met zwaaideuren dan heb je een yourJOYce vanaf 50 centimeter. Wanneer je liever kiest voor zwevende deuren dan is een yourJOYce verkrijgbaar vanaf 150 centimeter. Beide type deuren gaan tot een breedte van 400 centimeter.

Wanneer de breedte van de kast is gekozen wordt het echt leuk om aan de slag te gaan met yourJOYce. De volgende stap is het kiezen van de fronten en deuren. Een compromis sluiten op het gebied van uiterlijk is niet nodig. Je kan namelijk alle kanten op met de kleuren. Een mooie kast is een kwestie van smaak. Fronten en deuren zijn verkrijgbaar als eenkleurig, effectkleuren, imitatie houtkleur, massief hout, hoogglas, glas, paneellook of zelfs een spiegel. Elke deur kun je daarnaast afzonderlijk vormgeven. Laat het combineren met de rest van de kamer of maak er een echte eye-catcher van.
Voor een draaideur kies je vervolgens de grepen of greeplijsten. Voor zowel draaideuren als zwevende deuren is er een selectie aan grepen met zeer uiteenlopende oppervlakten in moderne designs. Zo past het altijd bij jouw stijl en jouw type. Bij ons in de winkel zie je een kleine selectie van de mogelijkheden. De ontwerpdisplay in de winkel vindt je alle patronen en mogelijkheden.

Is de buitenkant van de kast naar wens? Fijn! Dan is het nu tijd om te zorgen dat de indeling compleet op jouw is afgestemd. Zo berg jij jouw spullen optimaal op. Met een selectie aan voorkeurscombinaties kun jij inspiratie opdoen en werk je door aan een echt opbergruimtewonder. Geef jouw kast een functie die een standaardkast niet kan evenaren en kies voor functionele en handige binnenkast accessoires. Denk aan dassenrekken, broekenhangers, lampen, planken, lades en ga zo maar door.

Met yourJOYce heb je jouw droomkast binnen de kortste keren ontworpen!