woongenot

Woongenot in de lente

Lente en zomertrends, je vind ze volop in onze showroom. Wanneer je bij ons binnenwandelt waan je je in een grote inspiratiebubbel om heerlijk te wonen. Ga je voor het verbouwen van het hele huis, zoek je nieuwe opbergruimtes, mag er iets nieuws voor de ramen of zoek je iets kleins om jouw interieur op te frissen? Bij ons vind je alles om net die ene twist te geven aan jouw interieur.

Natuurlijk laten wij jou niet verdwalen in al die inspiraties. Wij helpen jou graag antwoord te geven op al jouw vragen en wensen. Is er iets wat niet helemaal past? Dan kijken wij wat er mogelijk is. Zo hebben we verschillende kasten die compleet op maat gemaakt kunnen worden en kunnen wij jouw raamdecoratie compleet op maat maken. En ben je aan het stoeien met het leggen van een vloer? Helemaal niet nodig, schakel ons in en wij leggen jouw vloer in huis. Geen probleem en een kleine moeite voor onze experts. Zo kun jij een handomdraai genieten van jouw nieuwe, perfect gelegde vloer. En zoek je alleen nieuwe accessoires voor in jouw interieur? Wij hebben een ruime afdeling waar jij jouw hart in kan ophalen. Laat jezelf verrassen, geniet van de mooiste kleuren en kijk wat bij jou thuis past. Wij beloven je dat je er echt van kan genieten.

vloeren

Kruider Outlet in Tuk

Klein budget en wel toe aan iets nieuws? In onze zaak in Steenwijk bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen betaalbare prijzen. Past het net niet helemaal binnen jouw budget? Ga dan eens langs in onze outlet in Tuk. In onze outlet vind je de onze producten die op dit moment in de uitverkoop zijn, uiteraard wel met de kwaliteit die jij van ons gewend bent. Zo weet je zeker dat je ook met een klein budget niet hoeft te bezuinigen op de kwaliteit. Tijdloos en stijlvol, daar houden we van. Is het tijd om jouw woongenot nog groter te maken? Wij helpen je graag een handje. Momenteel hebben wij een actie op onze Facebookpagina. Door onze pagina te liken en het ‘woongenot’ bericht te delen kun jij een woongenotbon ter waarde van 250 euro winnen. De winnaar maken we 24 april bekend. Meer kans maken? Tag jouw partner of huisgenoot in een reactie en maak dubbel zoveel kans. Je kunt nog een paar dagen meedoen en een gokje wagen kan natuurlijk altijd.