Samenwonen met Kruider

Jullie gaan samenwonen. Het is een ontzettend leuk en een mooi moment om het interieur aan te passen op jullie stijl. Met twee stijlen die net niet helemaal op elkaar aan sluiten blijf je passen en meten. Het lijkt te kloppen, maar is het net niet. Kruider is in deze voor jullie de verbindende factor!  En samen winkelen is toch sowieso ontzettend gezellig?

Moodboard voor het interieur
Maak beiden een eigen moodboard op bijvoorbeeld Pinterest. Zo kun je zien wat bij jullie de overeenkomsten zijn en hoe je een compromis kan sluiten. Met het pinnen van afbeeldingen zie je direct jouw stijl en smaak terug en wie weet komen er hele verrassende dingen uit.
Natuurlijk begrijpen wij dat jij jouw favoriete spullen mee wilt nemen. Overleg met jouw partner over de spullen waar je echt waarde aan hecht. Sommige spullen heb je uit gewoonte al jaren staan en kunnen eigenlijk wel naar de kringloopwinkel. Daarnaast kunnen sommige items ook echt aan vervanging toe zijn. Zo ga je de spullen die je echt wilt houden meer waarderen. Een volgende stap in het leven met een opgeruimd interieur!

Samen interieur shoppen
Bij vervanging kom je natuurlijk uit bij ons in de winkel. Neem jullie moodboard mee, laat zien wat er sowieso mee gaat in jullie nieuwe leven en vertel ons jullie wensen. Samen gaan we de winkel door om te ontdekken wat jullie in jullie huis willen. Overleg, combineer, voel, test en prikkel vooral alle zintuigen. Een thuis voor jullie tweeën maak je samen. Maak een lijst met de dingen die jullie samen willen aanschaffen en wat er nog in het huis ontbreekt. Dankzij onze showroom kom je op de meest uitlopende ideeën naar wat bij jullie stijl past. Laat jezelf verrassen!
Uit onderzoek van Nationale Nederlanden blijkt trouwens dat vier op de tien mensen om de vijf jaar graag een nieuw interieur te willen. Bedenk dat een interieur een gemakkelijke opfrisser krijgt met bijvoorbeeld een nieuw vloerkleed die je gemakkelijk aanschaft bij ons in de winkel. Of denk eens aan nieuwe accessoires!

Advies over het interieur
Wij helpen jullie graag met het beste advies. Door mee te denken in kleuren, stijlen en mogelijkheden helpen we jullie naar een interieur dat sfeer ademt en bij jullie beiden past. Naast interieurstyling laten we jullie graag de mogelijkheden zien van slapen, opruimen en raamdecoratie. Een compleet interieur, op maat mét jullie eigen persoonlijke stijl. De verbindende combinatiefactor tussen jullie woonstijlen vind je bij Wooninrichter Kruider.