Zoveel vloeren, zoveel keuzes

Daar waar de één een winkel binnenloopt, lukraak een vloer kiest, afrekent en de vloer gaat leggen heeft de ander net wat meer keuzestress. Hoewel, stress? Wij zien het meer als goed verdiepen in vloeren, de kwaliteiten en inzicht in hoe de vloer gaat worden gebruikt. Laat je door ons meenemen in de vloertrends van 2017.

De 2017 trend; PVC!

Een vloer kiezen is natuurlijk spannend en kan ook een discussie opleveren tussen jou en jouw partner. Wat past er bij jullie stijl, wat verwacht je van de vloer en wat voor materiaal kies je? Ga je voor een populaire vloer, dan kom je uit op PVC. Een licht materiaal dat perfect te lijmen is. Het kan goed tegen vocht en is daarom geschikt voor vrijwel elke leefruimte. Het stille en geluiddempende materiaal kan zelfs het uiterlijk aannemen van hout of steen. Lekker flexibel dus! En om het nog veel flexibeler te maken heb je alleen al bij het merk Moods Moduleo de keuze uit ruim 110 unieke ontwerpen. Kijk, voel en bewonder met PVC!

Of komen we nu weer uit bij de keuzestress hoe alles gelegd moet worden? Geen probleem. Neem een foto mee van jouw woning en interieur en wij adviseren jou wat het beste is. Vooraf kun je je natuurlijk verdiepen in verschillende legpatronen zoals een visgraat, diagonaal of een strokenvloer.

PVC vloeren 2

Meer vloeren trends in 2017

Toch gaan trends verder dan alleen de materiaalkeuze. Alle lichtere kleuren zien we langzaam verdwijnen uit ons assortiment. Het mag allemaal weer wat warmer in huis. Een prachtige donkere vloer geeft die sfeer en warmte. Hoewel het grijze nooit echt uit het beeld zal verdwijnen. Wat we zien is dat er steeds meer textuur in de vloer komt. Het hoeft niet meer strak en glad. Juist een authentieke textuur in de vloer geeft net dat beetje extra. En over dat extra gesproken, ook wij zien dat ruimtelijke uitstralingen steeds populairder worden. Een mooie, brede plank helpt daar perfect bij. Door de breedte wordt de kamer optisch groter en zorg je voor rust in het interieur.

Geometrische vloeren

Het legpatroon werd al even genoemd, maar de geometrische vormen zijn het verder uitlichten nog even waard. Driehoeken, vierkanten, zeshoeken: Alle varianten komen langs en dat is erg leuk als je het ons vraagt. Het combineren van stijlen en materialen zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Met Moods Moduleo kun je vrijwel alles ontwerpen. Je houdt het rustig door het te combineren met mooie gordijnen en woonaccessoires. Kom langs en laat jezelf inspireren!

Moods Moduleo