woontrends

Woontrends 2018 bij Kruider

Het is oktober. Die maand waar de herfst zich echt aankondigt en waarin we weer echt naar binnen trekken. Heerlijk thuis op de bank met een kop thee. En natuurlijk de nieuwe woontrends van 2018. Want oktober is dé maand waar we alle woontrends van 2018 kunnen bewonderen. Loop bij ons binnen en onze stylisten laten jou alles zien én beleven. Wil je een tipje van de sluier? Lees dan door en laat jezelf verrassen!

Diepe en warme kleuren

Het najaar staat voor warmte in huis. Je ontdekt de mooiste bruintinten, diepe kleuren als donkergroen en lichte accenten van okergeel, oranje en zachtroze. Kleuren die het interieur laten leven en een aangenaam gevoel geven. Onze stylistes maken de mooiste combinaties naar jouw wensen. Liefhebbers van kleuren komen dit seizoen helemaal aan hun trekken.

Natuur blijft in huis

De economische crisis lijkt overwonnen en dat zien we terug in het interieur. Het mag allemaal nog stoer en industrieel, maar we zien ook weer klassieke en elegante details terugkomen. Details die zorgen voor warmte en sfeer. We herontdekken de stoffen wol, velours en fluweel. Zij geven jouw interieur direct een luxe uitstraling. Vul het aan met goudkleurige accessoires en laat jouw huis stralen.
Uiteraard blijft hout in. Meubels van eiken of donker teak zijn nog steeds in trek. En ze passen vrijwel bij elke vloer, raamdecoratie en wandbekleding. Meer natuur? Denk dan aan natuurstenen en uiteraard groene kamerplanten. En, de liefhebber van rotan kan haar hart ophalen: ook dit materiaal is weer helemaal terug.

Designs met prints

Natuurlijk gaan wij mee in de mooiste prints voor aan de muur. Denk aan mooie geometrische en grafische designs. Inmiddels zien we die niet meer alleen in de accessores, ook in het behang komen ze steeds meer terug. De natuur blijft ook hier de rode draad. In verschillende collecties worden de strakke geometrische vormen gecombineerd met natuurlijke patronen. Toch niet zo van het behang? Denk dan eens aan een blikvanger zoals een vloerkleed. En dat is ook nog eens heerlijk warm in de winter.

Luxe komt terug

Het hoeft allemaal niet meer zo minimalistisch. Met onze accessoires ontdek je dat wonen ook luxe uit mag stralen. Denk aan glanzende kussens, plaids, kaarsen en hier en daar een glans van marmer. Experimenteer met ons mee en ontdek verrassende materialen, stijlen en sferen. Maak samen met ons jouw thuis helemaal af. Wij helpen jou graag om ook dit woonseizoen het beste uit jouw interieur te halen.