Shop-in-shop; Quickstep

Een vloer met echte kwaliteit? Dan ga je voor Quick-step. Bij ons in de zaak hebben we sinds kort een shop-in-shop van dit bijzondere merk. Een merk dat al vanaf 1990 geschikt is voor elk budget en gegarandeerd kwaliteit biedt!

De keuze voor dit merk is gemakkelijk, maar daarna wordt het wat lastiger. Want ga je voor een lichte vloer voor een kalme en rustige uitstraling? Wil je een meer Scandinavische sfeer of wil je warmte creëren met behulp van een warme vloer? Wij helpen jou graag bij het kiezen van jouw nieuwe vloer in huis. En met Quick-step heb je een kwalitatief hoogstaande vloer in huis waar je van kan blijven genieten.

En dat kan jaar in, jaar uit. De toplaag van de vloer voorkomt dat er moeite moet worden gedaan om deze vloer netjes schoon te houden. Deze onderhoudsvriendelijke vloer is daarnaast ook zeer slijtbesteding en daardoor duurzaam. Het laminaat heeft de eigenschappen om niet te verkleuren, schok- en waterbestendig is en heeft altijd 25 jaar garantie.

Met onze shop-in-shop zetten wij dit merk nog meer in de schijnwerpers. Je vindt bij ons een breed aanbod aan de collectie Quick-step vloeren, mét ondervloeren en Quick-Step accessoires. Zo weet je zeker dat je alles gemakkelijk kan vinden, onder één dank zoals je van ons gewend bent. En wil je het laten leggen? Dat verzorgen wij graag voor jou. De volledige ondersteuning zodat jij snel jouw ideale vloer in huis hebt liggen mét volledige garantie.

Wij nemen jou mee in de wereld van Quick-step. Van de unieke Uniclic verbindingen, de mooiste details en de beste materialen; laminaat leggen zonder bijproducten waardoor het leggemak en comfort direct wordt verhoogt. Quick-step maakt elke houtsoort perfect, tot in detail, na. Daarom zijn de vloeren ook niet van een echte (houten) vloer te onderscheiden. Verwonder je over de verschillende series en zie wat dit merk allemaal voor jou kan doen. Een merk dat constant innovatief bezig is en dat voel je!

Kom langs bij ons in de winkel om de vloeren te bewonderen, jezelf te laten informeren en ons al jouw vragen te stellen. Wij vertellen jou graag de mogelijkheden van dit unieke merk!