Avek viert feest bij Kruider met Avek Boxspring Ninety

Een van onze favoriete beddenleveranciers, Avek, viert dit jaar haar 90 jarig bestaan. Onze beddenspecialist uit Friesland  komt daarom met een speciaal jubileumbed, de Boxspring Ninety.

Avek maakt vanuit de eigen fabriek in Friesland de beste bedden en boxsprings. Met veel zorg en vakmanschap zetten ze dagelijks kwaliteit op de markt. En dat mag ook, want gemiddeld slaap je ongeveer een derde van het leven. Dat wil je wel zo comfortabel mogelijk doen. Avek maakt de bedden volledig zelf. Daarom weten ze alles over slapen en welk hoogwaardige materiaal geschikt is voor welk bed. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen. Het merk Avek biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen, ontwerpen: zo heb jij een bed op maat en het ultieme slaapcomfort.

Avek Boxspring Ninety
Om hun 90 jarig bestaan te vieren heeft Avek nu een nieuw lid in de familie. De Avek Boxspring Ninety is een luxe drielaags boxspring met, zoals een echt jubileummodel hoort te hebben, vele extra’s. Wat dacht je van een prachtige Ninety achterwand? Het geeft een prachtig luxe uitstraling aan het bed en de slaapkamer. Het extra dikke topmatras zorgt dat je heerlijk kan wegdromen. De set LED leeslampjes zorgen voor dat beetje leesontspanning. En wil je toch nog het bed uit? De Ninety heeft ook nog een gratis set in- en uitstapverlichting. Wat een gemak!
Unieke boxspring
De Ninety is een bijzonder bed. Zo heeft het drie royale lagen; de box, een pocketveringmatras en een topper. De pocketvering in al deze drie lagen zijn voorzien van vijf comfortabele zones die zich naar jouw lichaamscontouren vormen. De boxspring is, net als alle andere Avek bedden, beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een groot gemak kun je de boksring eenvoudig elektrisch verstellen naar de door jou gewenste stand. De Boxspring Ninety is verkrijgbaar in bedlengtes 200, 210 en 220 centimeter. De bedbreedtes variëren van 80, 90, 160 en 180 centimeter. De stof en kleur zijn ook vrij te kiezen. Zo heb jij een bed die perfect bij jouw smaak en interieur past.

Avek biedt meer
In al die jaren is Avek de specialist in de slaapkamer. Zo heeft het merk naast een ruime collectie boxsprings ook een ruime matraskeuze, verschillende spiraalbodems en een diverse ruimtebesparende bedden. Kom langs, kijk, voel en test de bedden bij ons in de showroom. Wij adviseren jou graag in onze ruime keuze aan bedden.