Rolgordijnen op maat

Onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante stoffen tot verduisterende stoffen. Je kiest precies wat bij jou en je interieur past met het uitgebreide kleurenpalet en ze zijn gewoon altijd een goede keuze. Ontdek hier alles over onze rolgordijnen.

Waarom kiezen voor Luxaflex® rolgordijnen?

Licht is variabel en daarom hebben wij transparanties samengesteld die op elk soort licht zijn afgestemd. Met deze oplossingen creëer je sfeer en kun je zelfs het felste zonlicht temperen. Van verduisterende rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Er is altijd wel iets wat er bij je past.

Dakraam rolgordijnen

Luxaflex® rolgordijnen zijn perfect te combineren met dakramen en ook je zolder kun je dus voorzien van stijlvolle raamdecoratie. Gebruik je de zolder als slaapkamer, dan kun je het beste kiezen voor verduisterende rolgordijnen. De zolder is ook een plek die vaak als wasruimte, kantoor of speelkamer ingezet wordt en dan is de inval van daglicht vaak weer een grote wens. Kies in dat geval dus voor transparante of semi-transparante dakraam rolgordijnen.