Lekker slapen doe je bij Kruider

Je kent het misschien wel. Een grote ruime zaal vol bedden. Bed testen, voelen, draaien: Zoeken naar de door jou gewenste houding en vervolgens toch net niet lekker liggen om goed te kunnen slapen. De keuze voor een bepaald bed is persoonlijk. Ga je voor een matras met ombouw? Een boxspring? Of toch nog weer wat anders? Op onze bovenetage vind je overzicht en rust in het bekijken welk bed in jouw kamer wordt geplaatst. Sterker nog, voor die extra dimensie hoe zo’n bed nou in een kamer staat hebben wij verschillende slaapkamers alvast ingericht in onze showroom. Laat jezelf verrassen in ons aanbod van Norma bedden en het slaapkamermeubilair van Vroomshoop

Wij begrijpen dat elk bed na verloop van tijd lekker ligt. Na tig verschillende bedden geprobeerd te  hebben denk je vaak al erg snel dat iets wel goed is. Daarom adviseren wij jou graag in de mogelijkheden en luisteren wij naar jouw wensen. Zo weten wij precies wat voor matras of bed er voor jou geschikt is. Kijk in alle rust rond in onze showroom. Voel, probeer en test en neem ons advies mee. Lekker slapen, daar gaan we voor!
slapen

Boxsprings en kinderbedden

Is het tijd voor een complete boxspring in de slaapkamer? Wij hebben ruime keuze uit verschillende merken. In onze showroom staat kwaliteit. Met verschillende soorten boxsprings, traagschuim, topper matrassen en diverse stijlen ben jij gegarandeerd van een perfecte nachtrust. Of moet er toch een slaapbank komen voor een loge, een kinderbed voor de kleinsten of een hoogslaper om de ruimte te besparen? Bij ons ontdek je de heerlijkste manieren van slapen. En hebben wij het niet? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Dekbedden, kussens en meer

Bij lekker slapen hoort natuurlijk meer. Wij bieden een ruime collectie aan zomer, winter en seizoendekbedden. Lekker slapen onder een donzen, wollen, katoenen of synthetisch dekbed? Alles is mogelijk. Omdat het hoofd ook een eigen plekje en ondersteuning nodig heeft kun je bij ons ook kiezen uit een ruime collectie aan hoofdkussens uit verschillende maten, materialen en diktes. Van jong tot oud, slapen is genieten. Ons kussens en bedtextiel assortiment omvat merken als Silvana, Damai, Ducky Dons, Cinderella en Seahorse.

Slaapkamer inrichting

Alles voor lekker slapen

Een bed maak je natuurlijk af met een mooi nachtkastje om jouw slaapattributen op te laten rusten. Van nachtlampjes, brillen tot een wekker: Alles kun je er in én op kwijt. Naast functioneel is het natuurlijk ook ontzettend stijlvol. Uiteraard valt er nog veel meer te stijlen: wij hebben een ruime collectie aan dekbedden. Ga voor verschillende kleuren en patronen of juist voor zwart en wit. Landelijk, industrieel of net wat anders? Bij ons vind jij jouw perfecte dekbed. Volop ideeën op doen  voor de slaapkamer doe je op bij Kruider Wooninrichting!
Slaapkamer

Graag creëren wij samen met u een slaapkamer die uw stijl en wensen in zich heeft. Kom gerust langs in onze showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.