Lekker slapen doe je bij Kruider

U kent het misschien wel. Een grote ruime zaal vol bedden. Bed testen, voelen, draaien: Zoeken naar de gewenste houding en vervolgens toch net niet lekker genoeg liggen om lekker te kunnen slapen. De keuze voor een bepaald bed is persoonlijk. Gaat u voor een matras met ombouw? Een boxspring? Of toch nog weer wat anders? Op onze bovenetage kunt u in alle rust en overzichtelijk een compleet aanbod bekijken en bepalen welk bed het beste bij uw slaapkamer en -wensen past. Wij hebben in onze showroom verschillende slaapkamers alvast ingericht zodat u er direct al een goed beeld bij krijgt. Laat u zich verrassen door ons uitgebreide aanbod van verschillende merken bedden en het slaapkamermeubilair.

Wij begrijpen dat elk bed na verloop van tijd lekker ligt. Bij het proberen van verschillende denkt men vaak al erg snel dat iets wel goed is. Daarom adviseren wij u graag. Wij luisteren naar uw wensen en kennen alle mogelijkheden om met het beste individuele advies te komen. Zo weten wij precies wat voor matras of bed juist voor u geschikt is. Kijk in alle rust rond in onze showroom. Voel, probeer en test en neem ons advies mee. Lekker slapen, daar gaan we voor!

Boxsprings en kinderbedden

Is het tijd voor een complete boxspring in de slaapkamer? Wij hebben ruime keuze uit verschillende merken. In onze showroom staat kwaliteit in verschillende prijsklassen. Met verschillende soorten boxsprings, traagschuim, topper matrassen en diverse stijlen bent u gegarandeerd van een perfecte nachtrust. Of moet er toch een slaapbank komen voor een logé, een kinderbed voor de kleinsten of een hoogslaper om de ruimte te besparen? Bij ons ontdekt u de heerlijkste manieren van slapen. En hebben wij iets niet op voorraad? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Dekbedden, kussens en meer

Bij lekker slapen hoort natuurlijk meer. Wij bieden een ruime collectie aan zomer, winter en seizoendekbedden. Lekker slapen onder een donzen, wollen, katoenen of synthetisch dekbed? Alles is mogelijk. Omdat het hoofd ook een eigen plekje en ondersteuning nodig heeft, kunt u bij ons ook kiezen uit een ruime collectie aan hoofdkussens in verschillende maten, materialen en diktes. Van jong tot oud, slapen is genieten. Ons kussens en bedtextiel assortiment omvat merken als Silvana, Damai, Ducky Dons, Cinderella en Seahorse.

Alles voor lekker slapen

Een bed maakt u natuurlijk af met een mooi nachtkastje om al uw slaapattributen op te laten rusten. Of dat nu een nachtlampje, bril of wekker is. Naast functioneel is een nachtkastje natuurlijk ook een stijlvol onderdeel van uw interieur. Uiteraard valt er nog veel meer te stylen: wij hebben een ruime collectie aan dekbedden. Ga voor verschillende kleuren en patronen of juist voor zwart en wit. Landelijk, industrieel of net wat anders? Bij ons vindt u het perfecte dekbed voor uw slaapkamerinterieur. Volop ideeën voor de slaapkamer doet u op bij Kruider Wooninrichting!

Graag creëren wij samen met u een slaapkamer die uw stijl en wensen in zich heeft. Kom gerust langs in onze showroom. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. U kunt proefligging en zelfs een meting op maat behoort tot de mogelijkheden om uw optimale matras te kunnen kiezen.