Gordijnen voor huiselijkheid, warmte en comfort

Raamdecoratie is sterk bepalend voor de sfeer in uw huis. Raamdecoratie brengt comfort, warmte en gezelligheid. Bij ons kiest u uit een grote voorraad aan mofekijkheden. Denk hierbij aan (rol)gordijnen, vitrages, markiezen, knikschermen en screens. U vindt bij ons diverse producten die geschikt zijn voor zonweringen en dakramen. Laat u zich verrassen door ons uitgebreide aanbod met veel gerenommeerde maar ook verrassend nieuwe merken.

website gordijnen

Gordijnen en vitrages

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan gordijnstoffen en vitrages in vele kleuren en designs en tegen een scherpe prijs. Uiteraard leveren wij ook bevestigingsartikelen voor raamdecoratie. Niet alleen stof, maar compleet op maat. Uw raamdecoratie is dus direct klaar om voor de ramen te hangen. De gordijnen en vitrages maken wij van Kruider in ons eigen naaiatelier vakkundig op maat. Zo staan wij garant voor een hoge kwaliteit en snelle levering. Het gemak van mooie gordijnen en vitrages in een handomdraai. Zo krijgt uw interieur in een handomdraai een nieuwe uitstraling.

Alle soorten raamdecoratie

Bij ons kunt u terecht voor totale raamdecoratie. De mooiste plissé gordijnen vindt u bij ons in alle soorten en maten. Van licht doorschijnend tot verduisterend; voor elke ruimte en elk interieur. Onze producten zijn gemakkelijk te bedienen en een stijlvolle manier van raamdecoratie.
Wij zorgen ervoor dat alle gordijnen kant en klaar bij de klant worden geleverd. Ze zijn dus direct klaar voor gebruik. Van velours, naar in betweens, linnen, valletjes en alle andere soorten gordijnen, bij ons worden ze op maat gemaakt en van de beste kwaliteit. Welke sfeer gaat u in uw woning creëren?

Styling Bregje Nix

Laat u zich adviseren

Laat u zich verrassen in onze ruime keuze aan gordijnen. Verkrijgbaar in alle kleuren, diktes, lengtes en patronen. Kiest u voor een strakke uitstraling of wordt het landelijk? De keuze is helemaal aan u. In onze winkel kunt u rustig rondkijken en inspiratie opdoen. Toch hulp en advies nodig? Laat u zich over de vele opties en mogelijkheden adviseren door een van onze medewerkers .

Gordijnen op maat maken in ons naaiatelier

In ons eigen naaiatelier worden de gordijnen voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat de gordijnen op de juiste manier bij u in huis komen te hangen. Moeten gordijnen verlegd worden of heeft u specifieke wensen, geef ze dan aan ons door. Ons montageteam komt de gordijnrails vakkundig bij u thuis bevestigen. Op deze manier kunt u snel van uw nieuwe raamdecoratie genieten.

Wij tonen u graag de diverse raamdecoratie-mogelijkheden in onze showroom in Steenwijk.