Gordijnen voor huiselijkheid, warmte en comfort

Het soort raamdecoratie dat jij kiest is sterk bepalend voor de sfeer in het huis. Raamdecoratie brengt warmte en gezelligheid in huis. Bij ons kies je uit een grote voorraad raamdecoratie, denk hierbij aan (rol)gordijnen, vitrages, markiezen, knikschermen en screens. Je vind bij ons diverse producten die geschikt zijn voor zonweringen en dakramen. Laat jezelf verrassen door ons uitgebreide aanbod met merken als Ado, Artelux, De Ploeg, Kendix, Luxaflex, Velux, Your Edition en A House of Happiness.

website gordijnen

Gordijnen en vitrages

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan gordijnstoffen en vitrages in vele kleuren en designs en tegen een scherpe prijs. Uiteraard leveren wij ook bevestigingsartikelen voor raamdecoratie. Niet alleen stof, maar compleet op maat. Jouw raamdecoratie is dus direct klaar om voor de ramen te hangen. De gordijnen en vitrages worden op maat gemaakt in ons eigen naaiatelier. Zo staan wij garant voor een hoge kwaliteit en snelle levering. Het gemak van mooie gordijnen en vitrages in een handomdraai. Zo geef jij jouw interieur een nieuwe stijl in een handomdraai.

Alle soorten raamdecoratie

Bij ons kun je terecht voor de totale raamdecoratie. De mooiste plissé gordijnen vind je bij ons in alle soorten en maten. Van licht doorschijnend tot verduisterend; voor elke ruimte en elk interieur. Onze producten zijn gemakkelijk te bedienen en een stijlvolle manier van raamdecoratie.
Wij zorgen ervoor dat alle gordijnen kant en klaar bij de klant worden geleverd. Ze zijn dus direct klaar voor gebruik. Van velours, naar in betweens, linnen, valletjes en alle andere soorten gordijnen, bij ons worden ze op maat gemaakt en van de beste kwaliteit. Welke sfeer ga jij in jouw huis creëren?

 

website gordijnen2

Laat jezelf adviseren

Laat jezelf verrassen in onze ruime keuze aan gordijnen. Verkrijgbaar in alle kleuren, diktes, lengtes en patronen. Kies je voor een strakke uitstraling of wordt het landelijk? De keuze is aan jou. In onze winkel kun je rustig rondkijken en inspiratie opdoen. Toch hulp en advies nodig? Laat jezelf adviseren door een van onze medewerkers over de opties en mogelijkheden.

Gordijnen op maat maken in ons naaiatelier

In ons eigen naaiatelier worden de gordijnen voor je op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat de gordijnen op de juiste manier bij jou in huis komen te hangen. Moeten gordijnen verlegd worden of heb je specifieke wensen geef ze dan aan ons door. Ons montageteam komt de gordijnrails vakkundig bij u thuis bevestigen. Op deze manier kunt u snel van uw nieuwe raamdecoratie genieten.

Wij tonen u graag de diverse raamdecoratie-mogelijkheden in onze showroom in Steenwijk.