Zonwering voor koelte en comfort

Soms willen we de warmte en verschillende ongedierte buiten sluiten. Met goede zonnewering zoals bij Velux Raamdecoratie en Luxafles binnen- en buitenzonweringen houdt je de temperatuur binnen de woning op peil. Het kan zorgen voor schaduw, energiebesparing en comfort. Kruider Woninginrichting biedt jou een passende oplossing in binnen- en buitenzonwering. Onze zonwering houdt de zon buiten, maar geeft jouw woning sfeer door zijn uitstraling en de diverse decoratieve designs. Wij bieden jou zonwering op maat, zodat het altijd past in jouw woning. Help jouw interieur tegen schadelijke stralen met zonnewering die bij jouw levensstijl en smaak past. En met onze zonnewering voor binnen óf buiten sluit je het buitenleven niet helemaal buiten. Vertel ons jouw wensen en wij gaan ermee aan de slag.
website zonwering2

Zonnewering voor binnen

Met het hebben van een serre, een mooie overkapping, een ruime veranda of een gewoon buitenterras zien wij een opkomst voor het gebruik van zonnewering voor binnen. We willen de tuin betrekken bij het huis en daarom willen we geen directe scheiding door bijvoorbeeld een rolluik. Wij bieden daarom verschillende zonweringen voor bijvoorbeeld een dakkoepel, serredaken en ramen. Bekijk in onze showroom alle mogelijkheden en kijk wat er voor jouw huis mogelijk is.

Zonnewering voor buiten

Het is een kunst om zonwering bij de woning te laten passen en tegelijkertijd ook functioneel te laten zijn. Wij kijken naar de mogelijkheden van jouw woning en bieden daarom een oplossing op maat. Door de situatie nauwkeurig te bekijken en de maten op te meten kunnen wij een advies geven dat gaat voor het perfecte en gewenste eindresultaat. Met zonnewering voor buiten help je jouw huis tegen de zon, verhoog je jouw comfort en beveilig je jouw huis tegen ongewenste gasten.

 

Website zonwering

Kruider is Luxaflex expert

Kruider is ook Luxaflex outdoor expert. Daarom kunnen wij verschillende soorten zonweringen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan uitvalschermen, terrasschermen met een knik-arm, markiezen, screens, rolluiken en horren. Met de laatste heb je wel het gemak van frisse lucht in huis, maar niet het ongemak van ongedierte zoals muggen en wespen. ’s Avonds lekker slapen zonder lastig gevallen te worden door insecten. Dat wil toch iedereen?
Niet alleen voor buiten hebben wij een ruime keuze aan kwalitatieve producten. Luxaflex is ook een merk dat wij veel zien voor zonwering binnenshuis. Deze kindvriendelijke producten bieden een aangenaam leefklimaat en zijn in te passen binnen elk huis en elk interieur. Kom langs in onze showroom en bekijk de uitgebreide collectie van Luxaflex.

Wilt u meer informatie? Kom gerust langs in onze showroom, wij adviseren u graag.