Zonwering voor sfeer, koelte en comfort

Soms willen we de warmte en verschillend ongedierte buiten sluiten. Met goede zonnewering zoals bij Velux Raamdecoratie en Luxafles binnen- en buitenzonweringen houdt u de temperatuur binnen de woning op peil. Het kan zorgen voor schaduw, energiebesparing en comfort. Kruider Woninginrichting biedt altijd een passende oplossing in binnen- en buitenzonwering. Onze zonwering houdt de zon buiten, maar geeft uw woning sfeer door uitstraling en diverse decoratieve designs. Wij bieden u zonwering op maat, zodat het altijd aansluit op uw woonwensen. Bescherm uw interieur tegen schadelijke stralen met zonnewering die bij uw levensstijl en smaak past. En met onze zonnewering voor binnen óf buiten sluit u het buitenleven niet helemaal buiten. Vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag.

website zonwering2

Zonnewering voor binnen

Met het hebben van een serre, een mooie overkapping, een ruime veranda of een gewoon buitenterras zien wij dat het gebruik van zonnewering voor binnen sterk in opkomst is. We willen de tuin betrekken bij het huis en daarom geen directe scheiding door bijvoorbeeld een rolluik. Wij bieden daarom verschillende zonweringen voor bijvoorbeeld een dakkoepel, serredaken en ramen. Bekijk in onze showroom alle mogelijkheden en kijk wat er voor uw woning mogelijk is.

Zonnewering voor buiten

Het is een kunst om zonwering bij de woning te laten passen en tegelijkertijd ook functioneel te laten zijn. Wij kijken naar de mogelijkheden van uw woning en bieden vervolgens een oplossing op maat. Door de situatie nauwkeurig te bekijken en de maten op te meten kunnen wij advies geven voor het perfecte en gewenste eindresultaat. Met zonnewering voor buiten beschermt u uw woonvertrekken tegen de zon, verhoogt u het comfort en beveiligt u het huis tegen ongewenste gasten.

 

Website zonwering

Kruider is Luxaflex expert

Kruider is ook Luxaflex outdoor expert. Met dit ruime assortiment kunnen wij verschillende soorten zonwering verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan uitvalschermen, terrasschermen met een knik-arm, markiezen, screens, rolluiken en horren. Met de laatste heeft u wel het gemak van frisse lucht in huis, maar niet het ongemak van ongedierte zoals muggen en wespen. ’s Avonds lekker slapen zonder lastig gevallen te worden door insecten. Dat wil toch iedereen? Kruider levert zelfs horren die pollen tegenhouden om hooikoortsklachten te helpen verminderen.
Niet alleen voor buiten hebben wij een ruime keuze aan kwalitatieve producten. Luxaflex is ook een merk dat wij veel zien voor zonwering binnenshuis. Deze kindvriendelijke producten bieden een aangenaam leefklimaat en zijn in te passen binnen elk huis en elk interieur. Kom langs in onze showroom en bekijk de uitgebreide collectie van Luxaflex.

Wilt u meer informatie? Kom gerust langs in onze showroom, wij adviseren u graag.