Wij ontzorgen jou in de complete wooninrichting

Kruider ontzorgt in alles

Wij zien jou al denken, zoveel aanbiedingen en zoveel leuke opties uit onze Midzomerspecial. Wij doen meer en zetten graag die extra stap om jou te helpen. Ontzorgen noemen wij dat. Geen tijd of in het bezit van twee linkerhanden? Geen enkel probleem. Wij sauzen of behangen de muren, leggen de vloeren, hangen de gordijnen en raamdecoratie op en zetten de kasten en bedden in elkaar. Indien nodig kunnen wij zelfs het gehele interieur van A naar B verhuizen. Wij verzorgen alles perfect tot in de puntjes zodat jij direct weer lekker kan wonen. Alles onder één dak, één adres en met één aanspreekpunt. Is dat niet gemakkelijk? Door alles zo voor jou te regelen heb jij geen zorgen meer of alles wel precies wordt zoals jij het wilt. Wij regelen het voor jou.

‘Je zei dat je in alles ontzorgt?’

Inderdaad, alles rondom wooninrichting. Op het moment dat jij bij ons de showroom binnenstapt hoef jij ons maar te vertellen wat jij wilt in jouw woning en wij gaan het voor jou regelen. Denk bijvoorbeeld aan de warme zomerdagen. Die zijn heerlijk, maar tegelijkertijd warmt het ook jouw woning op wanneer de zonnewering niet in orde is. Wij kunnen iedere woning voorzien van passende zonwering en houden jouw huis zo een stuk koeler.

Geen behoefte aan zonwering maar is het wel tijd voor een mooie set nieuwe gordijnen? Ook dan zit je bij ons goed! Onze showroom aan het Steenwijkerdiep is vernieuwd en heeft de meest uitgebreide collectie gordijnen in de regio. Wij meten en monteren de gordijnen gratis bij jou thuis.

Ontzorgen in monteren van kasten

Nieuw in onze showroom zijn de Rauch kasten en kastwanden. Het ‘lossekastenprogramma’ dat altijd past. Wij meten hem perfect voor jou in en jij bepaalt zelf de complete indeling. Een kast voor het leven waar jij jarenlang van kan genieten. Stevig, modern, door onze specialisten gemonteerd en met een perfect gebruiksgemak. Meer weten over de Rauch kasten? Lees onze eerdere blogs over dit onderwerp of kom bij ons langs in de winkel.