Behang en sfeer

Behang is de finishing touch voor elke ruimte. Bij ons vind je een breed assortiment aan muurdecoratie. In onze winkel vind je de collecties van onder andere Eiffinger, Hookedonwalls, Marburg Wallcovering, Cascadeco, Noorderwand, Vescom, Intervos, Pip Studio en Arte. Stuk voor stuk merken die er mogen zijn, kwaliteit leveren en waar jij lang van kan genieten. Behang dat mooi is en mooi blijft. Het wordt genieten in huis met de mooiste muurdecoratie.

 

website behang2

Inspiratie voor de kinderkamer

De kinderkamer, een ruimte die vaak aan verandering toe is want ook de kinderen worden ouder. Van de babykamer tot aan de tienerkamer: Bij ons kun je terecht voor elke slaapkamer. Laat je verrassen door ons ruime aanbod aan meisjes en jongens behang. Voor de jongsten hebben wij verschillende kinderkamerbehangen in ons assortiment. Wat dacht je van een mooi Woezel en Pip patroon? En is het tijd voor een nieuw patron dan is onze muurdecoratie gemakkelijk te verwijderen en de muur binnen no-time klaar voor nieuw slaapkamer behang.

Behang in de slaapkamer

Van neutraal tot behang met bloemen. Een prachtige fotodecoratie of net wat industriëler zoals een stenen patroon, een steigerhouten patroon of juist met een patroon van metalen? Bij ons is ruime keuze in verschillende patronen. Blader in alle rust onze boeken door en vertel ons jouw wensen. Samen komen we tot de mooiste muurdecoratie wat past binnen jouw interieur. Een nieuwe look voor de slaapkamer, waarom wachten? Ons behang is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.
website behang3

Behang plakken

Je kan behang zelf plakken, of je schakelt onze hulp in zodat er een professional de muren komt behangen. Zelf plakken is echter niet zo moeilijk als gedacht. Knip de banen op de gewenste lengte, roer de lijm goed door en voorkom klonten. Het muurpapier leg je op een behangtafel en smeer de stroken rustig in. Vouw ze dubbel om even te laten rusten zodat de lijm goed in kan trekken. Plak de strook vervolgens langs de loodlijn aan de muur. De bovenzijde laat je iets doorlopen over het plafond. Strijk het met een behangborstel vanuit het midden glad naar de zijkant en snij met een mesje het overtollige materiaal weg. Laat de banen goed op elkaar aansluiten. Toch hulp nodig? Wij helpen jou graag.

In onze showroom kun je alle soorten behang zien en voelen. Kom gerust eens langs, wij adviseren jou in alle mogelijkheden en opties. Jij hebt straks een ruimte als nieuw met de muurdecoratie van Kruider. Je kan er weer jaren tegenaan.

Website deco