Behang en sfeer

Behang is de finishing touch voor elke ruimte. Bij ons vindt u een breed assortiment aan muurdecoratie. In onze winkel vindt u de collecties van onder andere Eiffinger, Hookedonwalls, Arte en Little Greene. Stuk voor stuk merken die er mogen zijn, kwaliteit leveren en waar u lang van kan genieten. Behang dat mooi is en mooi blijft. Het wordt genieten in huis met de mooiste muurdecoratie.

Inspiratie voor de kinderkamer

De kinderkamer is een ruimte die vaak aan verandering toe is omdat kinderen nu eenmaal opgroeien. Het vertrek ontwikkelt zicht van babykamer tot tienerkamer: Bij ons kunt u terecht voor elke slaapkamer. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan behang voor kinderen van jong tot ouder. Onze muurdecoratie is gemakkelijk te verwijderen zodat de slaapkamer snel klaar is voor een volgende fase met bijbehorend behang.

Behang in de slaapkamer

Van neutraal tot behang met bloemen. Een prachtige fotodecoratie of net wat industriëler zoals een stenen patroon, een steigerhouten patroon of juist een patroon van metalen? Bij ons is er een ruime keuze in verschillende patronen, kleuren en looks. Blader in alle rust onze boeken door en vertel ons uw wensen en ideeën. Samen komen we tot de mooiste muurdecoratie wat past bij uw woon- en interieurwensen. Een nieuwe look voor de slaapkamer, waarom wachten? Ons behang is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.

Behang plakken

Je kan behang zelf plakken, of je schakelt onze hulp in zodat er een professional de muren komt behangen. Zelf plakken is echter niet zo moeilijk als gedacht. Knip de banen op de gewenste lengte, roer de lijm goed door en voorkom klonten. Het muurpapier leg je op een behangtafel en smeer de stroken rustig in. Vouw ze dubbel om even te laten rusten zodat de lijm goed in kan trekken. Plak de strook vervolgens langs de loodlijn aan de muur. De bovenzijde laat je iets doorlopen over het plafond. Strijk het met een behangborstel vanuit het midden glad naar de zijkant en snij met een mesje het overtollige materiaal weg. Laat de banen goed op elkaar aansluiten. Toch hulp nodig? Wij helpen jou graag.

In onze showroom kunt u alle soorten behang zien en voelen. Kom gerust eens langs. Wij adviseren u over alle mogelijkheden en opties. U heeft straks een ruimte als nieuw met de muurdecoratie van Kruider en kunt er weer jaren tegenaan.