Naar bed met Kruider

Een bed, voor jezelf een bed uitzoeken is vaak al lastig. Laat staan wanneer je dat met zijn tweeën moet doen. Bed testen, voelen, draaien: zoeken naar de door jou gewenste houding en vervolgens toch net niet lekker liggen. De keuze voor een bepaald bed is persoonlijk. Ga je voor een matras met ombouw? Een boxspring? Of toch nog weer wat anders?

slaapkamer

Gedegen advies

Even proefliggen is vaak niet de volledige indicatie of een bed echt helemaal naar jouw wens is. Een goede nachtrust is belangrijk om de volgende dag weer fit op te kunnen staan. Bij Kruider adviseren wij jou graag over de mogelijkheden van onze bedden. Vertel ons jouw wensen, de punten waar jij bij jouw oude matras tegenaan loopt en wat bij jouw slaapkamer interieur moet passen. Zo kunnen wij samen kijken naar wat echt een goed bed voor jou, en jouw partner, is. Van verstelbare onderstellen tot een heerlijk topmatras: bij Kruider begint jouw nieuwe slaapcomfort.

boxspring

Norma boxsprings

Met onze Norma boxsprings ben je verzekerd van een goede slaaprust. Luxe bedden tegen een betaalbare prijs en volledig naar wens te maken. Voor welke kleur ga jij?

Meer comfort in de slaapkamer? Kijk dan ook bij onze functionele slaapkamermeubelen van Vroomshoop, onze gordijnen, vloerbekleding, behang en nog veel meer: Een complete slaapkamer begint bij Kruider!